Dcc Actief Op “Het Mozaïk” Als Jongerencoach.

Soms even stilstaan en genieten van de mooie momenten + het mooie weer ! Onlangs is De Connectie Coach ook gestart op basisschool “Het Mozaïek” in de functie van “jongerencoach” te Broek op Langedijk. Inspelen op hulpvragen van jongeren en/of maatwerk bieden en net dat beetje extra persoonlijke aandacht geven dat nodig is, in samenwerking met de toffe docenten van deze school. Tevens worden de docenten ondersteunt in het aansluiten op de jongerencultuur, waardoor er nog een krachtigere verbinding ontstaat tussen docent en leerling.
In het kader van “iedereen hoort erbij en iedereen doet mee” mochten Samir Kali /Samirskills en De Connectie Coach weer de handen en/of voeten in een slaan. Samir liet weer zien dat hij de bal altijd de baas is en dit ook kan overbrengen op de kids. Deze pedagogische straatvoetbal clinic was een succes mede door de enthousiaste groep leerlingen van “Het Mozaïek” en uiteraard ook de docenten. Basisschool “Het Mozaïek”, dank jullie wel! En dan ook nog persoonlijke waardering mogen ontvangen van de doelgroep zelf middels een paar rake en lieve woorden! Waardering voelt altijd goed, zeker wanneer het oprecht uit het hart komt.
Dankbaar!❤?