Interview Lorens [Nederlands Dagblad]

“Een tijd geleden zat ik in een lastige periode in m’n leven. Ik deed niet de slimste dingen. Ik had een doel nodig in mijn leven”, aldus Lorens Hoeve.

Ongeveer een jaar geleden kwam De Connectie Coach (DCC) middels de samenwerking met Myra Borkent in contact met Lorens. Myra die de basis heeft gelegd en een belangrijke schakel bleef in het proces zag vanuit haar expertise dat Lorens nog iets (extra’s) nodig had. Zodoende kwam de samenwerking met De Connectie Coach tot stand (samenwerking die overigens al bestond, maar voor dit traject).

Ongeveer een jaar lang waren wij (DCC en Lorens) onderweg. Het vertrekpunt, de relatie, vertrouwen en daarmee de verbinding. De basis, veiligheid, openheid en vooral “zelf” willen. Het doel, de beste versie van zichzelf zijn en blijven ontwikkelen waarbij Lorens zelf zijn doelen moest bepalen en alleen als hij dit wilde. We hebben gelachen, gesport, gegeten, gelachen, serieuze gesprekken gevoerd, onvergetelijke dingen meegemaakt in mindere en goede periodes. Maar vallen kan en mag, als je maar “wil” opstaan! En hoe zwaar het opstaan soms ook was, opstaan deed hij wel!.

En dan wordt je opeens verrast door de moeder van, dat Lorens in de krant staat. En dan wordt je dubbel verrast door de woorden die hij vertelt over onze werkrelatie en hoe hij het “echt” heeft ervaren. En o.a. door deze ervaring wilt hij “Social Worker” worden.

Een compliment doet ieder mens goed, maakt ieder mens trots. Maar een compliment van een van “jouw” jongere, oprecht uit het hart, dat is onbetaalbaar en maakt me super trots en humble.

DCC is een onderdeel geweest van de puzzel, DCC biedt geen garantie voor het leven want je moet het uiteindelijk zelf doen. Maar Lorens doet het en als hij het wil, is “The Sky the limit “!

Trots!

Lorens
Myra Borkent
De Connectie Coach