Het Team.

Oprichter Dcc

Aschwien Kandhai

Aschwien Kandhai, eigenaar en oprichter van De Connectie Coach. Ooit begonnen als jongerenwerker, jongerencoach en toen doorgegroeid naar coördinator van het jongerenwerk. Naast de vlieguren in de praktijk heeft hij ook gewerkt als beleidsadviseur jeugd voor de gemeente. De Connectie Coach is opgericht in 2017. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en dus besloot hij na zijn jaren bij de gemeente als beleidsadviseur jeugd om volledig de focus te leggen op De Connectie Coach en dus terug te keren naar de praktijk. Het motto van Aschwien 'in eerste instantie ben ik een mens en daarna een professional, ik ben dus een menselijke professional en geen professionele mens'. De ervaring, kennis en kunde waar Aschwien over beschikt is te bestempelen als 'streetwise & booksmart'. Dat maakt Aschwien en daarmee De Connectie Coach de ideale verbindingspartner voor de jeugd maar ook 'met' de jeugd. Vanuit de visie van De Connectie Coach wordt iedereen hetzelfde behandeld (met respect) maar kan een ieder weer op een andere manier worden benaderd. Wij streven dan ook naar maatwerk. Een bijdrage kunnen leveren aan het leven van jeugdigen op hun weg naar volwassenheid en een mooie toekomst, dat is waar De Connectie Coach voor staat. Niet enkel en alleen oog houden op hetgeen waarin een individu moet verbeteren dan wel ontwikkelen maar ook op de aspecten waar een individu blij van wordt en goed in is.

DCC Jongerencoach

Mijn naam is Yasmine (22) en ik kom uit Amsterdam. Ik heb een achtergrond in de Sociologie en Criminologie met een interesse voor ‘de straatcultuur’. Ik doe niet alleen onderzoek hiernaar, maar ben in de praktijk ook in staat om hierop aan te sluiten vanwege de leefwereld waarin ik ben opgegroeid. Dankzij deze combinatie kan ik unieke verbindingen tot stand kan brengen. Als jongerencoach wil ik het verhaal van jongeren horen door een veilige setting voor hen te creëren om ze verder te helpen. Ik weet zelf hoe belangrijk het is om open te staan voor iemand zijn verhaal. Ik ben geduldig, ik weet dat zoiets niet in een keer klaar is.

DCC Jongerencoach

Kim Stolk

Ik ben 28 jaar en werk o.a. op opdrachtbasis als jongerencoach voor DCC met als achtergrond MSc klinische ontwikkelings psychologie. In het werk als DCC coach kijken wij naar de mogelijkheden ipv tekortkomingen (zover die bestaan). Wij willen iedere individu naar eigen vermogen laten participeren in de samenleving. We staan naast de jongeren, in een gelijkwaardige relatie van mens tot mens. Wij praten niet over maar met de jongeren.

DCC pedagogische sport -en spelbegeleider

Samir Kali

Mijn naam is Samir Kali en ben sinds 2016 bezig met het uitoefenen van Panna/Freestyle demonstraties en shows. In 2016 ben ik 4e geworden op het WK Panna in Denemarken. Daarnaast ben ik in 2017 panna kampioen geworden met het PannaKO toernooi in Amsterdam. Samir, ook wel bekend als Samirskills, is een befaamde pannaspeler. Hij is heer en meester over de pannabal die aan zijn schoenen en lichaam blijft kleven wanneer je een één tegen één duel tegen hem speelt. Het kost voor vele nog moeite om te zien waar de bal nu exact is. De balvirtuoos gebruikt zijn talent om de jeugd te inspireren en in beweging te brengen.

DCC Partners & opdrachtgevers